20 dager før valget har demokratenes presidentkandidat sikret seg et forsprang på 7 prosentpoeng, viser et gjennomsnitt av de ni siste landsdekkende meningsmålingene, utarbeidet av.På den ferskeste meningsmålingen, som er utført for , får Hillary Clinton hele 51 prosent oppslutning, mot Trumps 40 prosent.Donald Trump virker dermed sjanseløs ettersom ingen presidentkandidat noensinne har klart å gjenerobre et forsprang på mer enn 4 prosentpoeng i løpet av den siste måneden før valget, konstaterte Politico nylig.Statistikkguruen gir nå Clinton hele 88,3 prosent sjanse for å vinne, mens Trumps levnes bare 11,7 prosent sjanse for å erobre Det hvite hus.Silver har en bemerkelsesverdig evne til å spå riktig utfall av amerikanske valg og traff med sine prognoser i samtlige av landets 50 delstater ved forrige presidentvalg. (©NTB)