Så mye leder Hillary Clinton nå

Hillary Clintons forsprang til Donald Trump øker stadig og utfallet av neste måneds presidentvalg virker nå gitt.

20 dager før valget har demokratenes presidentkandidat sikret seg et forsprang på 7 prosentpoeng, viser et gjennomsnitt av de ni siste landsdekkende meningsmålingene, utarbeidet av RealClearPolitics .På den ferskeste meningsmålingen, som er utført for CBS News , får Hillary Clinton hele 51 prosent oppslutning, mot Trumps 40 prosent.Donald Trump virker dermed sjanseløs ettersom ingen presidentkandidat noensinne har klart å gjenerobre et forsprang på mer enn 4 prosentpoeng i løpet av den siste måneden før valget, konstaterte Politico nylig.Statistikkguruen Nate Silver gir nå Clinton hele 88,3 prosent sjanse for å vinne, mens Trumps levnes bare 11,7 prosent sjanse for å erobre Det hvite hus.Silver har en bemerkelsesverdig evne til å spå riktig utfall av amerikanske valg og traff med sine prognoser i samtlige av landets 50 delstater ved forrige presidentvalg. (©NTB)