Venstre går fram 1,5 prosentpoeng til 6,6 prosent. Kristelig Folkeparti får 5,5 prosent, en oppgang fra 4,4 prosent i oktober. Senterpartiet står på stedet hvil med en oppslutning på 7 prosent, melder .Fremskrittspartiet går tilbake 1,6 prosentpoeng til 12,4 prosent.Onsdag fikk partiet bare 9,9 prosent på Opinions novembermåling for ANB. Samtidig ble partiets oppslutning målt til 14,2 på Norfaktas novembermåling for Klassekampen og Nationen.Arbeiderpartiet går tilbake 2,1 prosentpoeng til 33,7 og er med det på sammen nivå som i september. Høyre går fram med 0,6 prosentpoeng til 24,1.Hvis denne målingen hadde vært resultatet av et stortingsvalg, ville Ap, SV og Senterpartiet fått 83 mandater, men ett mandat fra Rødt og ett fra MDG sikrer rødgrønt flertall. Dagens borgerlige koalisjon, Høyre, Frp, Venstre og KrF, får til sammen 84 mandater. (©NTB)