Fjerner Trump-skilt fra luksusbygg i New York

Donald Trumps navn blir fjernet fra tre luksusleilighetsbygg i New York etter at mange leietakere hevder de skammer seg over å bli assosiert med den nyvalgte presidenten.

In this Oct. 6, 2016, photo, Republican presidential candidate Donald Trump speaks during a town hall in Sandown, N.H. Russia's government lodged a formal complaint last month with the United Nations over a top U.N. official's condemnations of Trump and some European politicians, diplomats told The Associated Press, an intervention that underscores the unusual links between the Republican presidential nominee and the Kremlin. There is no evidence Trump sought Russia's assistance, or was even aware of the criticism by Zeid Ra'ad al-Hussein, the U.N. high commissioner for human rights. (AP Photo/ Evan Vucci) Evan Vucci
Politikk
Til sammen rundt 600 av dem som bor i tre skyskrapere i Trump Place har skrevet under på et opprop om at de skammer seg over å bo på et sted som assosieres med Donald Trump. Nettoppropet begynte å sirkulere for flere uker siden etter at videoen der Trump kom med kontroversielle uttalelser om kvinner, ble offentliggjort.Tirsdag ble det klart at selskapet som eier skyskraperne med 1.325 leiligheter, vil fjerne de store gullbokstavene som danner navnet Trump Place fra bygningene i løpet av et par dager.– Det er på tide. Vi føler avsky etter resultat av dette presidentvalget, sier Majorie Jacobs, som har bodd i en av bygningene i fem år.En talskvinne for Trumps overgangsteam sier i en kommentar at bygningen vil miste verdi når man fjerner Trump-navnet. (©NTB)