Ingen budsjettavtale innen fristen

De borgerlige partiene kommer ikke i mål med budsjettforhandlingene innen fristen de hadde satt seg søndag. – Vi er enige om å møtes igjen, men usikre på når det er, sier KrF-leder Knut Arild Hareide.

Politikk

De fire partiene står fortsatt et stykke fra hverandre i forhandlingene om neste års statsbudsjett, og klarer derfor ikke bli enige innen tidsfristen søndag klokken 18.Partene møtes ikke igjen søndag, men fortsetter til uka, fortalte KrF-lederen da han kom ut fra «skjebnemøtet» hos statsministeren klokken 23.30 lørdag kveld.– Det hadde så klart vært mye bedre å ha hatt på plass en løsning nå, noe som har vært KrFs mål, men vi innser vi må være enige om budsjettet – heller enn å overholde tidsfristen, sa Hareide.Partilederen tror fortsatt det er en mulighet for å få på plass en løsning.– Vi er enige om at vi må møtes igjen, men usikre på nå det er, sa han.Venstre-leder Trine Skei Grande sa kort, da hun kom ut fra statsministerboligen, at forhandlingene fortsetter.– Venstre har lagt mange gode forslag på bordet som jeg tror bringer oss i mål, men det gjenstår fortsatt mye arbeid, utdypet hun.Grande ville ikke si noe om hva forslagene innebar, annet enn at det var en stor forslagspakke.– Hvis regjeringspartiene aksepterer det som nå er lagt fram, er det gjort store framskritt, smilte hun. (©NTB)

budsjettforhandlinger
de borgerlige
erna solberg
siv jensen
knut arild hareide
trine skei grande
Nyheter
Politikk