– Houthi-bevegelsen forplikter seg til å jobbe for dette, og det samme gjør Saudi-Arabia og Emiratene, sa Kerry tirsdag.Kommentaren var en referanse til våpenhvilen som startet i april og varte til utgangen av august da FN-støttede fredssamtaler i Kuwait brøt sammen, melder Reuters.– Partene har blitt enige om å arbeide for å danne en ny nasjonal samlingsregjering i Sana, som et mål mot slutten av året, sa Kerry.De forente arabiske emirater er en nøkkelspiller i den saudiarabisk-ledede koalisjonen som støtter regjeringen til president Abd-Rabbu Mansour Hadi. Også FN støtter hans regjering.Kunngjøringen tirsdag kom dagen etter at Kerry ankom Oman på en av sine siste utenlandsturer før han går av som utenriksminister i januar.Oman er et av få arabiske land som har et godt forhold til Iran, og landet har brukt sin posisjon til å megle i fredssamtaler mellom den iranskstøttede Houthi-bevegelsen, som har tatt kontroll over store deler av Jemen, og Hadis regjering.Krigen i Jemen har pågått i over halvannet år, og har tatt mer enn 10.000 menneskeliv ifølge FN.