Melania Trump kaster seg ut i valgkampen

Melania Trump, kona til Donald, holder torsdag sin første valgkamptale. Hun skal fri til kvinnelige velgere.

Politikk

Det er forventet at Melania vil forsøke å forandre det bildet motkandidat Hillary Clinton har tegnet av Trump som kvinnefiendtlig.Talen, som vil dreie seg om ektefellens planer for amerikanske kvinner, barn og familier, skal appellere til forstadskvinner. Deres stemmer vil være avgjørende for den republikanske kandidatens sjanser i delstaten Pennsylvania.Fram til nå har Melania stort sett holdt seg utenfor valgkampen for å ta vare på parets ti år gamle sønn Barron.Torsdagens tale holdes i et idrettsanlegg i Berwyn utenfor Philadelphia og vil bli hennes første opptreden alene. Sist gang hun holdt tale var under republikanernes landsmøte i juli. (©NTB)

melania trump
presidentvalg i usa
donald trump
Nyheter
Politikk