Trump oppfordrer til fellesskap i Thanksgiving-tale

USAs kommende president innrømmer at valgkampen har virket splittende, og oppfordrer befolkningen til å samles under høsttakkefesten Thanksgiving.

USAs kommende president innrømmer at valgkampen har virket splittende, og oppfordrer befolkningen til å samles under høsttakkefesten Thanksgiving.
Politikk

I en videomelding fra Trumps golfsted i Florida, sier han at han ber om fellesskap.– Det er min bønn at denne høsttakkefesten er tiden da vi begynner å hele splittelsen og beveger oss fremover som ett land, styrket av et felles formål, sier 70-åringen i videoen.– Vi har akkurat gjennomført en lang og vond presidentkampanje. Følelsene er ubearbeidede, og spenningene blir ikke leget over natten, fortsetter han.Trump tilbringer fridagene på feriestedet Mar-a-Lago utenfor Palm Beach med familien, før han reiser tilbake til New York for å fortsette arbeidet med å velge kandidater til regjeringen. (©NTB)NB: Trykk play i videoruten over dersom ikke avspillingen av Trumps tale starter automatisk. 

donald trump
Nyheter
Politikk