I talen rakte han ut en hånd til sine politiske motstandere.– Nå er det på tide at republikanere og demokrater kommer sammen som et forent folk, sa Trump.Han fortalte at Hillary Clinton har ringt ham og erkjent valgnederlaget.– Hun har jobbet veldig hardt over en svært lang periode. Vi skylder henne takknemlighet for det hun har gjort for landet.Ingenting vi ønsker for vår framtid er utenfor rekkevidde, sa Donald Trump.Trump fastslo at «vi vil komme godt overens» med alle nasjoner som ønsker å komme godt overens med USA.– Jeg vil si til verdenssamfunnet at selv vi om vi vil sette USAs interesser først, vil vi opptre retteferdig overfor alle, sa Trump.– Ingenting vi ønsker for vår framtid er utenfor rekkevidde, fastslo den nyvalgte presidentenI talen hevdet han at det ikke var en valgkamp som førte ham fram til seier – men en bevegelse som besto av millioner av vanlige menn og kvinner.– Jeg ser fram til å være presidenten deres, sa Trump, som ytret håp om at amerikanerne vil være stolte når hans tid som president er over. (©(©NTB)