– Det som skjer nå, er definitivt negativt

Kristin Clemet har likt dårlig det budsjettkaoset hun har sett mellom de borgerlige partiene denne høsten.

Kristin Clemet - Foto - Finansavisen
Politikk

Kristin Clemet, leder av tankesmien Civita, frykter budsjettrotet kan ødelegge muligheten for borgerlig regjering også etter valget neste høst, skriver DN.– Det som skjer nå, er definitivt negativt for borgerlig samarbeid. Velgerne liker ikke rot og kaos. Jeg tror også at for de fleste er det vanskelig å forstå hva som skjer. Velgerne er prisgitt spekulasjoner fordi det ikke blir gitt informasjon om hva som egentlig skjer, sier Clemet til avisen.Civita-lederen sier til DN at hun tror ultimatumet fra Erna Solberg kom ut sterkere enn det som var meningen.

kristin clemet
civita
regjeringen
erna solberg
Nyheter
Politikk