Conway: Trump vil ikke offentliggjøre sine selvangivelser

USAs president Donald Trump kommer ikke til å offentliggjøre sine selvangivelser, sier presidentrådgiver Kellyanne Conway.

President Donald Trump speaks during a reception for inaugural law enforcement officers and first responders in the Blue Room of the White House, Sunday, Jan. 22, 2017 in Washington. (AP Photo/Alex Brandon) Alex Brandon
Politikk

Hun mener dette ikke er et problem for velgerne.– Folk brydde seg ikke. De stemte på ham. For å si det slik: De fleste amerikanere bryr seg kun om hvordan deres selvangivelser vil se ut, ikke hans, sier Conway søndag.Trump er den første amerikanske presidentkandidaten på flere tiår som nekter å offentliggjøre sine selvangivelser. I en ny meningsmåling fra Washington Post sier 74 prosent av amerikanere, inkludert 53 prosent av republikanere, at Trump burde offentliggjøre disse dokumentene. (©NTB)

presidentvalg i usa
donald trump
usa
selvangivelse
Nyheter
Politikk