Det hvite hus bruker søndagen på etikkurs

Donald Trumps første helg som president avsluttes med mottakelse for hans nærmeste medarbeidere. Det hvite hus skal også holde etikkurs for de ansatte.

In this Oct. 6, 2016, photo, Republican presidential candidate Donald Trump speaks during a town hall in Sandown, N.H. Russia's government lodged a formal complaint last month with the United Nations over a top U.N. official's condemnations of Trump and some European politicians, diplomats told The Associated Press, an intervention that underscores the unusual links between the Republican presidential nominee and the Kremlin. There is no evidence Trump sought Russia's assistance, or was even aware of the criticism by Zeid Ra'ad al-Hussein, the U.N. high commissioner for human rights. (AP Photo/ Evan Vucci) Evan Vucci
Politikk

Mens fredag og lørdag i stor grad ble tilbrakt i offentligheten, skal presidenten tilbringe ukas siste dag sammen med sine nærmeste rådgivere. Det skal også holdes en mottakelse for sikkerhetspersonell som var spesielt delaktige under innsettelsesdagen, ifølge pressetalsmann Sean Spicer. I tillegg vil de ansatte i Det hvite hus få en gjennomgang av etikk og en innføring i hvordan sensitiv og fortrolig informasjon skal håndteres.Det vil også bli en markering av presidentparets bryllupsdag, ifølge Spicer. Donald og Melania Trump giftet seg 22. januar 2005.Den ferske presidenten har sagt at mandag blir hans første ordentlige arbeidsdag. Likevel benyttet han gårsdagen til å besøke etterretningstjenesten CIA, som han hadde et kjølig forhold til under valgkampen. (©NTB)

donald trump
Nyheter
Politikk