Lover massive skattekutt

Donald Trump lover amerikanske næringslivsledere massive skattekutt og 75 prosent mindre offentlige reguleringer.

President Donald Trump speaks during a reception for inaugural law enforcement officers and first responders in the Blue Room of the White House, Sunday, Jan. 22, 2017 in Washington. (AP Photo/Alex Brandon) Alex Brandon
Politikk

I tillegg varsler presidenten en ny tollsats på varer som importeres fra selskaper som har flyttet arbeidsplasser ut av USA.– Vi skal kutte skattene massivt både for middelklassen og selskaper. Og jeg mener massivt, sa Trump i et møte med tolv av USAs viktigste næringslivsledere mandag.Han lovet også å redusere offentlige reguleringer med 75 prosent eller mer.Toppsjefene Mark Fields fra Ford, Marillyn Hewson fra Lockheed Martin og Elon Musk fra Tesla og SpaceX var blant deltakerne på møtet i Det hvite hus. (©NTB)

donald trump
Nyheter
Politikk