Over 30 millioner så innsettelsesseremoni

Beregninger fra analyseselskapet Nielsen viser at rundt 31 millioner så TV-dekningen av president Donald Trumps innsettelsesseremoni fredag.

President Donald Trump waves as he is joined by first lady Melania Trump and his family to view the 58th Presidential Inauguration parade for President Donald Trump in Washington. Friday, Jan. 20, 2017 (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais) Pablo Martinez Monsivais
Politikk

Antallet seere slår de 20,6 millioner som så Barack Obamas andre innsettelsesseremoni i 2013, men ifølge AP er en presidents andre seremoni ofte mindre sett enn den første. Obamas første i 2009 tiltrakk seg 37,8 millioner seere.Fox News hadde flest seere med 8,4 millioner, etterfulgt av NBCs 5,8 millioner. Den mest sette innsettelsesseremonien siden 1969 er da Ronald Reagan ble tatt i ed i 1981, noe som ble sett av 41,8 millioner.Debattene mellom Trump og Hillary hadde rekordmange seere. Den første TV-debatten i september tiltrakk seg 84 millioner seere, ifølge Nielsen. (©NTB)

presidentvalg i usa
donald trump
Nyheter
Politikk