<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Skyting på flyplass i Florida

Flere personer er drept etter at det ble avfyrt flere skudd inne på Fort Lauderdale internasjonale flyplass i USA, bekrefter politiet.

Publisert 6. jan. 2017
Oppdatert 6. jan. 2017
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 148 ord

Skudd er avfyrt inne på Fort Lauderdale internasjonale flyplass og ni personer skal være såret, ifølge amerikanske medier.NBC News  siterer lokale tjenestemenn på at ni personer er skutt, og at flere personer skal være drept, ifølge Broward County Sheriffs Office på twitter. Gjerningspersonen skal være pågrepet.På flyplassens offisielle twitter-konto melder de om en pågående hendelse ved bagasjebåndene i flyplassens terminal 2. Terminalbygningen er evakuert.Omstendighetene rundt skyteepisoden er ikke kjent. Ifølge Fox43 skal hendelsen ha skjedd ved bagasjebåndene på terminal 2.Norwegian er blant selskapene som flyr direkte fra Oslo til Fort Lauderdale, som ligger rett nord for Miami i Florida. (©NTB)SISTE: Fem personer ble drept. Motivet for skytingen er foreløpig ikke kjent.Det meldes om mulig ny skyting på flyplassområdet i Fort Lauderdale i Florida.Politi og sikkerhetsvakter søker gjennom flyplassområdet etter en eller flere andre mulige gjerningspersoner.Det er sikkerhetsselskapet TSA, som driver sikkerhetskontroller på flyplassen, som melder at det skal ha blitt løsnet flere skudd.