Storberget (Ap) reagerer på treg Telenor-anmeldelse

Stortingspolitiker Knut Storberget (Ap) reagerer på at Telenor ventet i to år med å anmelde mulig økonomisk kriminalitet i Bulgaria.

Knut Storberget. Foto: Scanpix
Politikk

– Som en stor og viktig næringslivsaktør har Telenor plikt til å anmelde slike forhold raskt. Ikke bare fordi man selv ønsker å ha ryggen fri, men fordi man har et samfunnsansvar, sier næringspolitisk talsmann Knut Storberget til Dagens Næringsliv .Den tidligere justisministeren mener det bør være en «tommelfingerregel» at selskaper melder ifra til politimyndigheter lokalt, dersom de fatter mistanke om at noe kriminelt har skjedd.Torsdag skrev DN at det gikk over to år fra Telenor fattet mistanke om grums i Globul, Bulgarias nest største telefonselskap, til de anmeldte saken.Telenor kjøpte Globul i 2013. (©NTB)

knut storberget
telenor
bulgaria
Nyheter
Politikk