Trump i Twitter-feide med Schwarzenegger

USAs påtroppende president Donald Trump har havnet i en Twitter-feide med skuespiller og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger. Foto: Oslo handelskammer
Politikk

Schwarzenegger har overtatt som programleder for en kjendisversjon av Trumps TV-konsept «The Apprentice».I en Twitter-melding  fredag erter Trump skuespilleren for den nye sesongens lave seertall, og han skriver at Schwarzenegger ble «ødelagt» sammenlignet med tallene fra da han ledet serien.– Så mye for å være en filmstjerne. Men hvem bryr seg, han støttet Kasich og Hillary, tvitret Trump.Schwarzenegger brukte ikke lang tid på å svare, og i en tweet oppfordrer han Trump til å jobbe like hardt for det amerikanske folk som han gjorde for seertallene sine. Skuespilleren siterte også tidligere president Abraham Lincolns første innsettelsestale.– Vi er ikke fiender, men venner. Vi må ikke bli fiender, tvitret Schwarzenegger. (©NTB)

donald trump
arnold schwarsenegger
Twitter
Nyheter
Politikk