Fabian Stang og Catharina Munthe - Foto: Scanpix

- Catharina er god å ha når det blåser

Fabian Stang snakker ut om nominasjonstapet.

Kampen innad i Høyre har ikke vært lett den siste tiden, medgir Fabian Stang i et intervju med Dagbladet. Hans kone, Catharina, har vært en stor støtte. - Catharina er god å ha når det blåser, sier Stang til avisen. Dagbladet skriver at Stang gikk knallhardt ut mot Nrk etter nominasjonstapet, og pekte på negative karakteristikker. Han mente det også at nestleder i Oslo Høyre hadde spilt i kulissene.- Michael(journ.anm: Tetzchner) vant suverent og jeg tapte så det sang. Michael hadde vunnet også uten den ufine kampanjen jeg opplever at andre enn han står bak. Men jeg syns det er greit å få trollene frem i lyset, sier Stang til avisen. Det er særlig uttalelser fra anonyme kilder om at han skal være lat, politikeren misliker.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også