Frp-Eriksson forlovet med eksrådgiveren

Tidligere arbeidsminister Robert Eriksson (42) har forlovet seg med sin tidligere politiske rådgiver Ulrikke Holmøy (30).

Robert Eriksson (Frp). Foto: NTB scanpix

Til VG forteller Eriksson at han fridde til samboeren søndag, i forbindelse med feiringen av hennes 30-årsdag.- Vi har det veldig godt sammen, og vi storkoser oss i hverandres selskap. Vi vil tilbringe framtiden sammen, sier han.Ulrikke Holmøy sluttet som Erikssons politiske rådgiver tre måneder før han ble bedt om å gå av som arbeidsminister i desember 2015. Det gikk rykter om at de to hadde et kjærlighetsforhold, noe Eriksson ble konfrontert med av både statsminister Erna Solberg (H) og Frp-leder Siv Jensen.Eriksson hevder at de varme følelsene mellom ham og kvinnen han nå er forlovet med, oppsto først to måneder etter at han gikk av, i februar/mars i fjor. Han har tidligere sagt at han ikke tror ryktene var grunnen til at han måtte gå.- Både Erna og Siv har sett meg i øynene og sagt det ikke har noen innvirkning, og det tror jeg dem på, sa han til NTB i fjor høst.Eriksson har etter perioden som arbeidsminister fått seg jobb i PR-bransjen. Han er fortsatt medlem av Frps sentralstyre.(©NTB)