- Frykter Trump mer enn Putin

Tidligere etterretningssjef Kjell Grandhagen er bekymret. 

- Jeg legger ikke skjul på at jeg er veldig bekymret. Jeg har brukt de siste årene på å bekymre meg over Russland og Midtøsten. I dag er jeg mer bekymret for USA fordi dette landet har så store implikasjoner for resten av verden, sier tidligere sjef for Etterretningstjenesten, Kjell Grandhagen, til Dagbladet.Det vanskeligste, ifølge Grandhagen, er å forstå hva slags rationale som ligger til grunn for den nye administrasjonens politikk. - Om du studerer Putin, så er det alltid mulig å finne en forklaring på hvordan han tenker og hvorfor han gjør som han gjør. Med Trump er det verre, sier Grandhagen og fortsetter;- Nå kommer det veldig mange signaler fra USA som går på tvers av det vi føler er riktig. Det er åpenbart at man skyter fra hoften.