Mann med machete gikk til angrep i butikk i Oslo

En mann med machete gikk ved 13-tiden fredag til angrep mot betjeningen i en butikk i Nydalen i Oslo. Kun gjerningsmannen ble skadd i hendelsen.

Foto: Scanpix

Nydalen i Oslo. Kun gjerningsmannen ble skadd i hendelsen.Mannen i 20-årene gikk til angrep mot betjeningen på en Coop-butikk i Nydalen i Oslo, skriver VG skal mannen ha forsøkt å hogge etter de ansatte.- Da vi snakket med de ansatte i butikken på telefonen, var flere ansatte i håndgemeng med mannen og hadde delvis kontroll på ham, sier operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til Dagbladet.På Twitter opplyser politiet at betjeningen fikk tatt fra mannen våpenet, men han skal imidlertid ha fortsatt å oppføre seg truende.Politiet opplyser at mannen, en norsk statsborger, ble pågrepet og fraktet til legevakt med en skade i fingeren. Ingen andre kom til skade.Det er ikke kjent hvorfor mannen tok med seg våpenet inn i butikken og angrep betjeningen.(©NTB)