Nå skal hun skrive bok om valgkampen

Hillary Clinton skal skrive nye memoarer, der hun også tar med den mislykkede presidentvalgkampen i fjor, opplyser forleggeren hennes.

Democratic presidential candidate Hillary Clinton speaks at a town hall at the Haverford Community Recreation and Environmental Center in Haverford, Pa., Tuesday, Oct. 4, 2016. (AP Photo/Andrew Harnik) Andrew Harnik

Boken blir en essaysamling inspirert av sitater hun har samlet gjennom sine tiår i offentlighetens lys. Den skal gis ut i løpet av andre halvår i år, opplyser forlaget Simon & Schuster onsdag.– Dette er ord jeg lever etter. Disse sitatene har hjulpet meg med å feire gode tider, le i absurde tider, holde ut i tøffe tider og har lært meg å sette mer pris på at livet byr på, sier den tidligere utenriksministeren, senatoren, førstedamen og presidentkandidaten i pressemeldingen fra forlaget.Clinton har skrevet fem bøker tidligere. Etter at hun tapte valget mot Donald Trump, til tross for at hun fikk flest stemmer, har hun stort sett holdt seg unna det offentlige ordskiftet. Hun har likevel brukt Twitter til å uttrykke støtte til kvinnemarsjene og demonstrasjonene mot Trumps midlertidige innreiseforbud for borgere fra sju utvalgte land med muslimsk majoritetsbefolkning.(©NTB)