Trude Drevland trekker seg fra bystyret

Trude Drevland (H) har besluttet å ikke vende tilbake til bystyret i Bergen etter å ha vært i permisjon, skriver hun på Facebook.

Trude Drevland Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Politikk

– Jeg takker for all støtte i Bergen og vil med dette meddele at jeg har tatt den tunge, men for meg riktige beslutning at jeg ikke vender tilbake til bystyret i Bergen, skriver hun fredag ettermiddag ifølge Bergensavisen.Den 69 år gamle tidligere ordføreren i Bergen har hatt permisjon fra bystyret og alle andre politiske verv siden hun ble siktet for korrupsjon høsten 2015.Siktelsene mot henne ble henlagt i midten av desember 2016, og Drevland ble ønsket velkommen tilbake til bystyret i Bergen selv om det var uklart om hun ønsket dette selv.(©NTB)

trude drevland
bergen
bystyret i bergen
ordfører
Nyheter
Politikk