KjøpLogg inn

Avslår Arfan Bhattis anke

Høyesterett har avslått anken fra islamisten Arfan Bhatti. Dommen på 14 dagers fengsel for vold mot ektefellen blir dermed stående.

Publisert 30. april 2017 kl. 16.33
Oppdatert 30. april 2017 klokken 16.36
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 115 ord
Arfan Bhatti. Foto: Scanpix

Saken har vært gjennom en lang rekke rettsrunder før dommen nå er rettskraftig, melder Nettavisen.Bhatti ble i januar i fjor dømt til 14 dagers fengsel av Oslo tingrett. Straffen ble da ansett som ferdig sonet ettersom Bhatti hadde sittet ni dager i varetekt.Bhatti anket fordi han mente det var begått saksbehandlingsfeil. Striden dreier seg om at en lydlogg fra AMK-sentralen ble brukt som bevis i tingretten. Oslo tingrett fikk avspilt tre lydspor av tre telefonoppringninger fra Bhattis ektefelle i juli 2015.– Det må bare tas til etterretning at ektefellens protester mot at hun har vært utsatt for vold og mot politiets bruk av hennes legedokumenter ikke førte fram, sier Bhattis advokat John Christian Elden til Nettavisen.(©NTB)