Stefan Löfven. Foto: Scanpix

Löfven: Alt tyder på terrorhandling i Stockholm

Statsminister Stefan Löfven sier at Sverige er blitt angrepet og at hendelsen i Stockholm etter alt å dømme er en terrorhandling.

Tre er drept og åtte såret, bekrefter politiet overfor TT.Löfven har vært i Skene for å minnes ofrene etter bussulykken i Härjedalen, og var på vei til Göteborg.– Jeg kommer nå til å dra tilbake til Stockholm, opplyser han på en pressekonferanse.Löfven sier at regjeringen holdes løpende oppdatert om hendelsen i Stockholm sentrum. Han oppfordrer alle til å følge politiets oppfordring om å holde seg innendørs og ikke oppsøke Stockholm sentrum.– Jeg tenker på ofrene, deres familier og de sårede, sier den svenske statsministeren.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også