Trump for travel til å signere ordre

Donald Trump har utstedt en ordre om å granske hvorvidt USA blir snytt av sine handelspartnere, men forlot signeringsseremonien før han fikk skrevet under.

President Donald Trump speaks during a reception for inaugural law enforcement officers and first responders in the Blue Room of the White House, Sunday, Jan. 22, 2017 in Washington. (AP Photo/Alex Brandon) Alex Brandon
Politikk

Flere journalister var invitert inn på presidentens kontor og det var ventet at de, som så ofte ved slike seanser, skulle få se Trump signere den nye ordren og så holde den opp for kameraene.– Vi kommer til å se noen veldig klare resultater, veldig, veldig raskt, sa presidenten før han hastet ut av rommet og bort fra journalistene, som heller ville stille ham spørsmål om diskusjonene rundt tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn. Ifølge CNN forlot Trump kontoret før han engang hadde signert den nye ordren om utenrikshandelen, i tillegg til en annen ordre om å skjerpe håndheving av USAs antidumpinglover.Visepresident Mike Pence forsøkte å få sjefen til å komme tilbake, men endte med å ta med seg dokumentet, og Trump signerte dem senere, bak stengte dører.(©NTB)

donald trump
usa
signeringssermoni
Nyheter
Politikk