MDG mener Frp og Sp ligner Putin og Trump

Miljøpartiet De Grønne mener Senterpartiet og Fremskrittspartiet ligner på Donald Trump og Vladimir Putin.

I forbindelse med at partiet lanserer sitt nye slagord «Ta vare på framtiden», langer MDGs eneste stortingsrepresentant ut mot tidsånden og utvalgte norske partier.– Putin, Trump og Erdogan gjør frykt og egoisme til forutsetningen for all sin politikk. I Norge rir Frp og Sp hester som ligner: Mer til meg. Mindre til andre. Grønn politikk er motvekten til dette, sier partiets stortingsrepresentant Rasmus Hansson.Han viser til den russiske og amerikanske presidenten, samt Tyrkias Recep Tayyip Erdogan.– Vi vil ha hjerte og fremtidsoptimisme inn i politikken igjen, sier han.Slagordet «Ta vare på framtiden» lanseres to uker før partiet holder sitt landsmøte på Lillehammer, med nær 250 delegater til stede.– Mens Høyre tror på Norge og Senterpartiet tror på hele Norge, tror De Grønne på hele verden, lyder budskapet.(©NTB)