Solberg: – Det går veldig godt i Norge

Statsminister Erna Solberg (H) oppsummerer halvåret. Solberg starter 6:15 ut i råopptaket.

– Det håper jeg alle har fått med seg, sa hun helt i starten av pressekonferansen.– Vi har mange gode piler som peker riktig vei, fastholdt statsministeren.Tallene Solberg viser til, er blant annet fallende arbeidsledighet, økende økonomisk vekst, positive prognoser for sysselsettingsandelen og en gunstig kronekurs. Dette følger av at oljenedturen går mot slutten, og at oljeprisen har stabilisert seg.– Ledigheten er på vei ned, veksten er på vei opp og det skapes flere jobber. Ledigheten er nå på samme nivå som før oljeprisfallet, slo Solberg fast.Et lite nikk til fotballens verden hadde hun også plass til da hun slo fast at det var en god dag, spesielt for en bergenser. Brann overtok mandag tabelltoppen i eliteserien.(©NTB)