Spetalen gir Trump full støtte

Milliardæren Øystein Stray Spetalen berømmer Donald Trump og slakter Paris-avtalen.

USAs president Donald Trump annonserte torsdag at USA vil droppe Paris-avtalen, en av de viktigste klimaavtalene mellom verdens nasjoner. Den kjente investoren støtter Trumps avgjørelse og kaller Paris-avtalen en «scam» – et bedrag.– Denne avtalen er ikke laget av forretningsmenn, den er laget av drømmere, sier Øystein Stray Spetalen til Dagbladet.Han skjønner veldig godt hvorfor USAs president vil ut av avtalen.–Talen til Trump burde sees av alle for den inneholder essensen i klimapolitikken, sier den profilerte norske investoren.– Dersom det er riktig at Kina ikke har noen forpliktelser til reduksjon i utslipp før i 2030, er Paris-avtalen et bedrag. USA kan ikke ha en avtale der den største industrielle konkurrenten til USA kan kjøre på med fri eksos, sier han.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også