En talsmann for politiet kunngjorde tallet på skadde og pågrepne på en pressekonferanse lørdag morgen.Han sa at antallet skadde politifolk trolig vil stige i løpet av dagen. Han hadde ingen tall på hvor mange demonstranter som kan ha blitt skadd i den voldsomme uroen som har preget Hamburg hele uka.Tallet på pågrepne gjelder helt tilbake til 22. juni, da de første urolighetene i forbindelse med toppmøtet fant sted.Opprydning var lørdag morgen i gang over hele byen etter en natt med ukontrollert kaos. Flere supermarkeder og butikker ble plyndret, og en lang rekke biler og søppelkonteinere ble satt i brann av maskerte demonstranter.Hamburgs polititalsmann Timo Zill sier at byens politi aldri har sett maken til det nivået av hat og vold som de har opplevd de siste dagene.Samtidig tok lederen for BlackBloc-demonstrantene, Andreas Blechschmidt, avstand fra volden som utspilte seg under demonstrasjonene siden torsdag.Ifølge radioen NDR sier han at protestene kom ut av kontroll, og at han mener det var galt, både politisk og i den formen det hele antok.Demonstrasjonene dreide seg om at «G20-lederne er ansvarlig for krig og sult i verden, og ikke om å sette fyr på supermarkeder eller beboernes biler», sa Blechschmidt.(©NTB)