De arabiske landene som har kuttet kontakt med Qatar, gir landet ytterligere to døgn til å innfri kravlisten de har lagt fram.Saudi-Arabia er blant landene som blant annet krever at Qatar bryter sine diplomatiske forbindelser med Iran, kutter båndene med Det muslimske brorskap og stenger nyhetskanalen Al Jazeera.Fristen utløp opprinnelig mandag. Qatar har hele tiden avvist kravene.Qatar fikk opprinnelig ti dager på seg til å godta 13 krav som Saudi-Arabia, Bahrain, De forente arabiske emiratene og Egypt satte fram samtidig som de innførte økonomiske og diplomatiske sanksjoner.USA har advart om at noen av kravene vil være vanskelige for Qatar å akseptere, og har bedt saudiaraberne om å sende en mer «fornuftig og gjennomførbar» liste.– Qatar lar seg ikke lett sluke av noen. Vi er klare. Vi står klare til å forsvare landet vårt. Jeg håper at vi ikke kommer til det punktet der vi må gripe inn militært, sa forsvarsminister Khalid bin Mohamed al-Attiyah til Sky News.