Donald Trump møter kraftig fordømmelse for å ha tvitret en redigert video der han fysisk hamrer løs på en mann som har fått hodet erstattet av CNNs logo.«Det er en trist dag når selv USAs president oppmuntrer til vold mot reportere», heter det i en uttalelse fra mediehuset CNN etter Trumps ferske Twitter-melding.Den redigerte videosnutten som USAs president publiserte påsøndag, omtales som bisarr selv etter Trumps standarder.I den 28 sekunder lange snutten, som stammer fra et ti år gammelt mediestunt, slår Trump ned en dresskledd mann ved siden av en brytering. Trump kaster seg over mannen og banker løs på ham. Offerets hode er sladdet med CNNs logo.Videoen avsluttes med en falsk CNN-logo i høyre hjørne, med ordene «FNN: Fraud News Network».«Lavmål»Ytringsfrihetsorganisasjonen PEN kaller Trumps siste utfall et nytt lavmål.– Det er umulig å konkludere med noe annet enn at presidenten fremstiller det som tappert og forbilledlig med brutale fysiske angrep på journalister, sier PEN America-leder Suzanne Nossel i en uttalelse.En rådgiver i Det hvite hus mener mediene ikke har noe å frykte.– Jeg tror ingen vil oppfatte det som en trussel. Jeg håper de ikke gjør det, sier Tom Bossert, Trumps rådgiver for innenlands sikkerhet.