Trump avviser at han visste om sønnens møte

President Donald Trump sier han fikk vite om fjorårets møte mellom Donald Trump jr. og den russiske advokaten for få dager siden.

Publisert 13. juli 2017 kl. 05.55
Oppdatert 13. juli 2017 klokken 05.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 98 ord
President Donald Trump reacts after addressing a joint session of Congress on Capitol Hill in Washington, Tuesday, Feb. 28, 2017. (Jim Lo Scalzo/Pool Image via AP) Jim Lo Scalzo
– Nei, jeg visste ikke om det inntil for et par dager siden da jeg hørte om det, sa Trump onsdag til .Møtet mellom hans eldste sønn og den russiske advokaten Natalja Veselnitskaja fant sted i juni i fjor.Formålet med møtet var å innhente opplysninger som kunne skade Hillary Clinton, den demokratiske kandidaten, før fjorårets presidentvalg.I intervjuet sa Trump at han ikke klandrer sønnen.– Jeg tror mange mennesker ville holdt det møtet, sa han.I løpet av det siste halvåret er det kommet stadig nye avsløringer knyttet til Russlands antatte forsøk på å hjelpe Donald Trump i valgkampen i fjor.(©NTB)