Trumps sønn kan bli bedt om å vitne i Senatet

Lederen for Senatets justiskomité Chuck Grassley sier han vil innkalle Donald Trumps sønn til en høring i Senatet. Om han ikke vil, vil han pålegge ham å møte.

Publisert 14. juli 2017 kl. 06.49
Oppdatert 14. juli 2017 klokken 06.50
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 117 ord
Richard Drew
Den republikanske senatoren fra Iowa sier at han er interessert i å høre Donald Trump junior selv fortelle om møtet han hadde i fjor med en russisk advokat om valgkampen.Han vil trolig be Trump junior om å vitne i en høring i justiskomiteen allerede neste uke. Om han ikke vil, vil han sende ham et skriftlig pålegg om å møte for komiteen.Trump junior offentliggjorde tidligere i uka eposter som viser at han var ivrig etter å få negativ informasjon fra Russland som kunne skade valgkampen til Hillary Clinton.Også Trumps valgkampleder Paul Manafort og Trumps svigersønn Jared Kutchner var til stede på møtet med den russiske advokaten, og Grassley ønsker også å innkalle dem til høringen i justiskomiteen.(©NTB)