Hos den ferske bookmakeren Coolbet er oddsen for at Erna Solberg blir sittende som statsminister etter stortingsvalget for første gang lavere enn at Jonas Gahr Støre tar hennes plass.- Vi startet med Gahr Støre som megafavoritt til 1,28 i odds og Erna Solberg til over 3,00 i odds. Nå er Erna favoritt til 1,80 i odds og Gahr Støre outsider til 1,90 i odds i statsministerkampen, sier driftsansvarlig Anders Karlsen i Coolbet i en kommentar Hegnar.no har fått tilgang til.Gahr Støre ble av kanalens kommentatorer kåret til knepen vinner i gårsdagens NRK-sendte statsministerduell.Ap har måttet tåle flere krisemålinger den siste tiden, men oddssetterne tror likevel ikke at slaget er tapt.- Vi er jo på oppløpet for å bruke sportspråket, men det er fortsatt tid til å sette inn en god sluttspurt og for Ap er det bedre å ha disse rapportene nå enn om to uker, sier Karlsen.Her er Støre favorittDet i hovedsak norskeide Coolbet tilbyr egne odds for alle fylker, og har totalt over 100 ulike spill på valget.Enda flere muligheter har du hos Betsson-eide Nordicbet, som tilbyr hele 421 spill. Blant annet kan du spille på hvilket som blir det største partiet i hver enkelt av Norges kommuner.I Oslo kommune får du for eksempel 1,40 i odds på at Ap får størst oppslutning, mens Høyre gir 2,70 ganger innsatsen.På statsministernivå er NordicBet-oddsen fortsatt klart lavest på Jonas Gahr Støre, med 1,65.At Erna Solberg blir værende i statsministerstolen også etter 11. september gir 2,10 ganger pengene tilbake.