– Vi har en integreringsminister som aldri har bidratt til å integrere ett eneste menneske, skriver tidligere stortingsrepresentant og FpU-formann Jan Erik Fåne på sin Facebook-side, ifølge .Han fortsetter med å hevde at målet hennes er å «skape motsetninger, hat, frykt og mistenksomhet» og skriver at han vil ta et annet valg i det kommende stortingsvalget enn tidligere, og Sylvi Listhaug er årsaken.– Det er uanstendig, umoralsk og veldig farlig. Og hun får tydeligvis lov til å gjøre akkurat som hun vil av folk som burde vite bedre, skriver han.Fåne, som etter politikerkarrieren har vært kommunikasjonsrådgiver og lobbyist og også engasjert seg i Høyre, ønsker ikke å kommentere saken ut over det han har skrevet på Facebook, skriver avisen.Sylvi Listhaug selv mener at kritikken til Fåne er hul.– At jeg får kritikk er ikke noe nytt. Det har vært en drittstorm lenge fra alle kanter. Jeg synes kritikken hans er hul, og han har ikke ett eneste eksempel å vise til. En person som Fåne hadde jeg forventet kunne belegge det han sier med fakta, og ikke bare slenge ut påstander, skriver Listhaug i en epost til avisen.Verken statsminister Erna Solberg (H) eller partileder Siv Jensen (Frp) ønsker å kommentere saken.(©NTB)