Trump truer Nord-Korea med «ild og vrede»

Hvis Nord-Korea fortsetter å true USA, vil landet bli møtt med «ild og vrede som verden aldri før har sett», sier USAs president Donald Trump.

President Donald Trump reacts after addressing a joint session of Congress on Capitol Hill in Washington, Tuesday, Feb. 28, 2017. (Jim Lo Scalzo/Pool Image via AP) Jim Lo Scalzo
Politikk

Presidenten kom med uttalelsen tirsdag kveld under en pressebrifing på sitt golfsted i New Jersey, der han for tiden ferierer.– Nord-Korea bør ikke komme med flere trusler mot USA. De vil bli møtt med ild og vrede som verden aldri før har sett, sa Trump.Nord-Koreas leder Kim Jong-un «har vært veldig truende, utover det normale, og som jeg sa vil de bli møtt med ild og vrede, og styrke, som verden aldri før har sett», fortsatte presidenten.Tidligere samme dag meldte Washington Post at USAs militære etterretningstjeneste (DIA) har konkludert med at Nord-Korea har utviklet små kjernefysiske stridshoder som kan monteres på landets raketter.(©NTB)

donald trump
kim jong-un
Nyheter
Politikk