<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Trump misfornøyd med helseministeren

President Donald Trump er ikke fornøyd med helseministeren etter at han leide et privatfly på jobb. Dette har ført til en etterforskning av regjeringens reiser.

    Publisert 29. sep. 2017 kl. 06.36
    Oppdatert 29. sep. 2017 klokken 06.38
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 188 ord
    Alex Brandon

    Helseminister Tom Price har i ettertid unnskyldt bruken av skattebetalernes penger, og sier han vil tilbakebetale de nærmere 52.000 dollarene det skal være snakk om.– Jeg er lei for at dette har ført til bekymring for hvordan vi disponerer skattebetalernes penger. Jeg tok ikke nok hensyn til skattebetalerne, sier Price i en uttalelse.Han opplyser også at han samarbeider med etterforskerne som undersøker reisevirksomheten hans i forbindelse med stillingen som helseminister.På spørsmål om Price får beholde jobben, svarte Trump onsdag «vi får se».På et møte i West Virginia i slutten av juli spøkte presidenten med å gi ministeren sparken dersom han ikke sikret flertall for et forslag til ny helsereform.– Forhåpentlig får han stemmene i morgen slik at vi kan begynne å kverke denne forferdelige tingen kalt Obamacare. Hvis ikke, vil jeg si: Tom, du har fått sparken, sa presidenten.Uttalelsen ble mottatt med latter av publikum. Trump ga deretter helseministeren, som sto på scenen ved siden av ham, et vennlig klapp på skulderen som for å vise at han tullet.Presidenten og helseministeren fikk ikke gjennom forslaget sitt og republikanerne må se stadig lenger etter å avskaffe og erstatte Obamacare.(©NTB)