– Jeg kommer nok til å ha møter med Erna Solberg og Siv Jensen i fremtiden. Men jeg kommer også til å ha møter med Jonas Gahr Støre. Så jeg er ikke redd for å gå i møter med den ene eller den andre, sier KrF-leder Knut Arild Hareide til Vårt Land.Han understreker at opposisjonslivet startet allerede i forrige uke.Da endte tre samtalerunder med statsministeren med at Kristelig Folkeparti sa at de ville gå i opposisjon, uten noen form for avtale. Deretter møttes samarbeidspartiene for å gå igjennom vedtak, innstillinger og avtalepunkter fra forrige stortingsperiode.– Samtalene var gode, både om hva som ligger bak oss og de forpliktelsene vi har. Men det er jo sånn at KrF er nødt til å gjøre våre hovedprioriteringer når vi kommer til budsjettet. Det vil vi være bevisste på. Alt vi skal stemme for, må vi ha rammer for i budsjettet vårt, sier Hareide til avisen.(©NTB)