United States President Donald Trump speaks during the United Nations General Assembly at U.N. headquarters, Tuesday, Sept. 19, 2017. (AP Photo/Seth Wenig) Seth Wenig

Trumps advokat forsikrer at Mueller ikke vil bli sparket

Donald Trumps advokat forsikrer at presidenten verken har planer om å sparke spesialetterforsker Robert Mueller eller benåde tidligere medarbeidere.

– Presidenten har ikke antydet, verken overfor meg eller andre jeg jobber sammen med, at han har planer om å sparke Robert Mueller, sier Jay Sekulow.Benådning av tidligere valgkampmedarbeidere som måtte ha gjort noe kriminelt, er heller ikke aktuelt, ifølge ham.– Jeg har ikke hatt noen samtaler om benådning med presidenten. Benådninger ligger ikke på bordet, sier Sekulow.Advarer TrumpFlere kongressrepresentanter, både demokrater og republikanere, advarer Trump mot å hindre arbeidet til spesialetterforsker Robert Mueller.– Presidenten må ikke under noen omstendigheter eller på noen måte forstyrre arbeidet til spesialetterforskeren, sier Chuck Schumer, demokratenes leder i Senatet.– Gjør han det, må Kongressen reagere raskt, utvetydig og tverrpolitisk for å sikre at etterforskningen fortsetter og hele sannheten avdekkes.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også