– Det å gå ut med offentlig kritikk mot en nestleder er både en kritikk og en advarsel, sier Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre.– Det er ikke ro i Arbeiderpartiet nå, og det skjønner jeg, sa Støre til pressen i Stortingets vandrehall fredag formiddag.Han legger til at Giskes tillit er svekket og at han ikke har mye å gå på.– Det er klart at det rammer inn grenser for hva som er akseptabel oppførsel fra ham, sier partilederen.Torsdag kveld ble det kalt inn til et hastemøte i sentralstyret der Støre skulle orientere om saken. Støre sier ingen uttrykte mistillit til Giske under møtet.Støre sier Giske har opptrådt på en måte som er kritikkverdig, men han har ikke bedt nestlederen om å trekke seg fra vervet.Torsdag sa både Giske og Støre at de er forberedt på at det kan komme flere saker.– Varslerne har rett til å bli trodd. Jeg er glad for at folk er trygge nok til å stå fram, sier partilederen.