Verken Giske eller partileder Jonas Gahr Støre vil kommentere den konkrete saken.Kvinnen opplyser  at hun sluttet som følge av flere tilfeller av uønsket seksuell oppmerksomhet flere år tilbake i tid.Saken er en av flere varsler angående nestlederens oppførsel som har blitt meldt inn til partiet de siste dagene. Torsdag kveld var det en gjennomgang av sakene for sentralstyret og fylkeslederne i partiet der Støre gjorde det klart at Giske har opptrådt på en kritikkverdig måte. Giske har tatt selvkritikk og beklager sin egen oppførsel.– Jeg har sammen med Jonas Gahr Støre gått gjennom de henvendelsene partiet har fått som angår meg. Jeg tar på alvor at jeg har opptrådt på en måte som har vært belastende for enkeltmennesker. Det beklager jeg dypt, skriver Giske i en tekstmelding til NRK.(©NTB)