Regjeringsforhandlinger på hemmelig sted

Regjeringsforhandlingene mellom Høyre, Fremskrittspartiet og Venstre skal holdes på hemmelig sted, sier statsminister Erna Solberg (H).

– Vi kommer ikke til å si hvor vi skal forhandle. Det er blant annet av sikkerhetsmessige grunner, sa Solberg på sin halvårige pressekonferanse i statsministerboligen tirsdag.På spørsmål fra NTB om hva som blir de vanskelige sakene, pekte hun på det grønne skiftet og flyktning- og asylpolitikken.– Det er jo sånn at alt henger sammen med alt, og det er balansen som avgjør om man går inn i regjering og lager et trepartisamarbeid. Noe av utfordringen er hvordan du lager et statsbudsjett med avgifter som fører til atferdsendringer, sa Solberg.Forhandlingene vil ta den tiden som trengs – og det endelige målet er en bred og ny regjeringsplattform.– Det som er bra med samtalene vi har hatt, er at vi er enige om hovedutfordringene, nemlig hvordan vi skaper nye jobber, sier Solberg.(©NTB)