Trump feiret julaften på Mar-a-Lago

President Donald Trump og førstedame Melania tilbrakte julekvelden i Florida der de blant annet deltok på julemesse. 

Manuel Balce Ceneta
Politikk

Presidentparet deltok på julemessen i den episkopale kirken i Palm Beach sammen med et hundretall andre. Ved messens slutt like over midnatt lokal tid, dro paret tilbake til ferieresidensen sin Mar-a-Lago.Tidligere på julekvelden snakket både presidenten og førstedamen med en rekke amerikanske barn på telefon. Blant annet oppdaterte presidentparet barna på julenissens reiserute.Men Trump hadde ikke vært Trump om han ikke hadde ytret seg på Twitter, så også på julaften.– Folk er igjen stolt av å kunne si god jul. Jeg er stolt over å ha tatt opp kampen mot angrepet på vår elskede og vakre frase. GOD JUL!!!!, tvitret han.(©NTB)

mar-a-lago
florida
Nyheter
Politikk