Åse Michaelsen kan bli eldreminister

Fremskrittspartiets tidligere stortingsrepresentant Åse Michaelsen (57) fra Mandal kan bli Norges første eldreminister, ifølge Dagbladet.

Kong Harald og kronprins Haakon holder statsråd med statsminister Erna Solberg (H) (th) og hennes regjering på Slottet. Foto: Scanpix
Politikk

Frp-nestor Carl I. Hagen har tidligere tatt til orde for en egen eldreminister i Norge. I valgkampen i fjor gjorde eldrepolitisk talsperson Bård Hoksrud det samme:– Vi må ha en minister som har et spesielt ansvar for eldreomsorgen. Helse og omsorg er et veldig stort fagfelt, og det betyr ofte at eldreomsorg bare blir en liten del av det, sa han.VG skrev mandag at en egen post som eldreminister er oppe til diskusjon, og i regjeringsplattformen ble Venstre, Høyre og Frp enige om å opprette et eldreombud.Åse Michaelsen var stortingsrepresentant for Frp fra 2005 til 2017.(©NTB)

åse michaelsen
Nyheter
Politikk