Ingen personer skal ha blitt skadd, ifølge politiet.Aftonbladet har også fått opplyst at eksplosjonen skyldes en håndgranat.- Plassen er sperret av og bombegruppen er på vei, sier Anna Göransson ved politiet i region Syd til .Politiet har ikke fått melding om at personer er skadd.Flere biler skal ha kommet til skade i forbindelse med eksplosjonen.Politi skadet i StockholmTidligere onsdag ble tre politibetjenter skadd da en varebil kolliderte med en politibil i sør for Stockholm. Varebilføreren er pågrepet, foreløpig siktet for drapsforsøk.– Vi vet ikke nøyaktig hva som skjedde, men det er mistanke om at påkjørselen skjedde med overlegg, sier Christer Holmer i Stockholm-politiet til nyhetsbyrået TT.har snakket med øyevitner som sier at bilen kjørte inn i politibilen med vilje, og at føreren deretter flyktet fra stedet.(©NTB)