NRK: Flere Ap-topper omtalt i ny bekymringsmelding

Flere topper i Arbeiderpartiet er omfattet av et nytt varsel om upassende oppførsel i partiet, ifølge NRK.

Politikk

Bekymringsmeldingen fra en tidligere ungdomspolitiker skal ha kommet til Ap-ledelsen 22. desember. Kvinnen skal ha ringt inn og fortalt om det hun opplevde som upassende oppførsel fra flere ledende Ap-politikere da hun var medlem av AUF.Episodene skal ligge et godt stykke tilbake i tid.Kvinnen sier til NRK at hun ble utsatt for det hun opplevde som upassende atferd fra flere politikere i ledende posisjoner i Arbeiderpartiet da hun selv var rundt 18 år. Hun sier hun går ut med historien fordi hun mener det er en ukultur i partiet som handler om flere enn de omtalte sakene om Trond Giske.Ap-leder Jonas Gahr Støre uttalte før jul at det har kommet inn varsler mot flere enn Giske.

Arbeiderpartiet
Nyheter
Politikk