Asheim freder Thommessen – foreløpig

Finanskomiteens leder Henrik Asheim (H) ser foreløpig ingen grunn til at partifellen Olemic Thommessen ikke kan fortsette som stortingspresident.

– Foreløpig mener jeg det, svarer Asheim på direkte spørsmål om Thommessen er riktig mann på riktig sted.– Nå må vi få gått grundig gjennom saken og ta dette med kostnadssprekken og hvordan vi skal hente inn pengene. Så får Stortinget som helhet ta stilling til ansvar etter hvert.Asheim viser til at saken foreløpig ikke har havnet på finanskomiteens bord, og at man nå ikke tåler flere overraskelser i form av nye overskridelser.– Så lenge vi ikke har all informasjon og har fått gått grundig gjennom den, er det litt tidlig å ta en beslutning på den typen spørsmål, sier han om tilliten til Thommessen.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også