Han ble også dømt for å ha vist en annen politimann fingeren ved to anledninger, skriver .Det var natt til søndag 6. august i fjor at politiet rykket ut etter å ha fått melding om en slåsskamp. Ifølge dommen forsøkte politiet å holde den nå dømte mannen unna situasjonen ved å be ham om å gå vekk. Han skal også ha blitt dyttet.Mannen svarte da med å kaste en kebab, ifølge dommen en «rullekebab», i brystet på den ene politimannen. Ifølge VG forklarte politimannen i retten at kastet var så hardt at «han merket det i brystet i noe tid etter episoden».I desember havnet mannen nok en gang i trøbbel. I dommen heter det at han viste finger til en politibetjent som kjørte forbi, ved to anledninger.Mannen har erkjent at han viste finger, men nektet straffskyld for kebabkastingen. Han bestrider ikke at han kastet kebaben, men har forklart at han ikke oppfattet at mannen han kastet mot var politi, skriver avisen.(©NTB)