Det ene brevet er sendt av mannen (26) som hadde intim kontakt med Venstre-leder og statsråd Trine Skei Grande på festen. I tillegg har hun fått et brev fra en kvinne som var til stede på festen, skriver  .VG skrev 18. januar om en fest Grande var på, blant annet sammen med 26-åringen i 2008. Grande var 38 år og nestleder i Venstre. Han var 17 år og ikke med i Venstre.  Mannen fortalte at han og Grande «gikk en tur og havnet i kanten på en kornåker, hvor vi lå sammen. Frivillig».Kvinnen som var på festen, skriver ifølge VG dette i bekymringsbrevet til statsminister Erna Solberg:«Jeg er en av mange som var til stede sammen med Trine Skei Grande i 2008. Jeg var edru og var svært sjokkert over fremgangsmåten hennes», skriver hun i brevet.17-åringen, som nå blitt 26 år, bekrefter overfor VG at han også har sendt et brev hvor han varsler Erna Solberg om sin opplevelse av saken.– Statsministeren ringte meg og ville høre min versjon. Den fikk hun, sier han til VGStatssekretær Rune Alstadsæter (H) ved Statsministerens kontor (SMK), bekrefter at de har fått brevene og  svarer slik på spørsmål om statsministeren vil foreta seg noe:– Vi har ikke flere kommentarer slik saken står nå.Heller ikke Trine Skei Grande vil kommentere saken.– Vi har ingen kommentarer utover det som står i VG, sier statssekretær Jan-Christian Kolstø (V) på vegne av Grande til NTB.(©NTB)