Det hvite hus avviser ytterligere endringer i personalet

Det hvite hus avviser spekulasjonene om at USAs president Donald Trump har bestemt seg for å sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver H.R. McMaster.

National security adviser H.R. McMaster waves as he walks into the West Wing of the White House in Washington, Friday, March 16, 2018. (AP Photo/Susan Walsh) Susan Walsh
Politikk
Det hvite hus' stabssjef John Kelly har forsikret de ansatte om at det ikke foreligger noen «umiddelbare planer om personalendringer», og at de ikke trenger å være bekymret, sier Det hvite hus' talskvinne Sarah Sanders fredag.–Det blir ingen endringer i personalet på dette tidspunkt, sier hun videre, som svar på spørsmål om mediespekulasjonene om at Trump har planer om å sparke sin nasjonale sikkerhetsrådgiver H. R. McMaster etter at han sparket utenriksminister Rex Tillerson tidligere denne uka.Hun avviser dette som «noe mediene har lyst til å snakke om».Trump selv fyrte på sin side opp under spekulasjonene både om sparkingen av McMaster og andre i regjeringen dagen før.–Det kommer alltid til å bli forandringer, svarte Trump torsdag på spørsmål om han ville gjøre endringer i regjeringen.–Jeg tror dere vil se forandringer, og jeg ønsker også å se ulike ideer, sa han videre.(©NTB)